18 Şubat 2017 Cumartesi

Lancelot (Tamamlanmış Seri)

Lancelot 1/4 - Çöl Ülkesinden Claudas

Claudas kendi krallığını kurmak isterken Arthur, Ban ve Bohort'un tattırmış oldukları yenilgilerin intikamını almaya niyetliydi. Önce Ban von Benwick'i öldürmeye çalışır ve sırasıyla diğer krallara kabuslarını yaşatmayı dener. Büyücü Merlin ortadan kaybolmuştur. En azından herkes öyle sanıyordu. Claudas'ın işgali altında olan Kral Ban, kalesinden karısı ve çocuğu ile birlikte ayrılır. Onlara sadakat yemini etmiş Pharien da eşlik eder. Kral Ban von Berwiek bir an önce Arthur'a ulaşıp Claudas'ın işgalinden kurtulmak için yardım istemek zorunda kalır. Ama olaylar pek tahmin edildiği gibi gerçekleşmeyecekti!


SenSei'e Teşekürlerimizle:


Lancelot 2/4 - Iweret

Iweret, Claudas'ın yanına giderek Pharien'in ihanet ettiğini söyler. Claudas buna inanmak istemese de büyücünün haklı olduğunu bilir. Diğer yandan Lancelot üzerindeki büyünün onu nereye götüreceğini kestiremez. Merlin ve Morgane'nin onunla ilgili ne tür planları vardır?!





Lancelot 3/4 - Morgane

Lancelot bir kadın olarak doğmuş olmasına rağmen, gölün efendisi Viviane'ın büyüsü sayesinde bir erkek olarak yetiştirilir. Kral Arthur ile tanışan Lancelot kraliçeyi görür görmez aşık olur. Ama Arthur'a karşı da hisleri vardır. Aynı zamanda Morgane'in korkunç intikamı Camelot'u zor duruma sokacaktı. Ama Lancelot bir erkek olarak Camelot'un kahramı haline gelir ve kendisini büyük bir savaşın ortasında bulur.



Lancelot 4/4 - Arthur

Lancelot'un bir kadın olduğunu artık Kral Arthur da bilir, kraliçe de bilir. Büyük bir ihanete uğradıklarını düşünseler de, asıl ihanet Morgane ve oğlu Mordred tarafından işlenir. Tarih, Kral Arthur'un ölümü Mordred tarafından gerçekleşeceğini zaten söylüyor. Ama Mordred ve annesi Morgane kurtulabilecekler mi?



1 yorum: