31 Aralık 2016 Cumartesi

Renkli Swing 011 - Ölüme Meydan Okuyuş

Yeni yıl özel paketi 8. kitap

Renkli olarak ilk defa yayınlanmaktadır.





Zagor Renkli Sayı 438 (LAL 050)

Yeni yıl özel Paketi 7. kitap



Martin Mystere Renkli Seri - 004 - Lanetli Soy


YENİ YIL ÖZEL PAKETİ 5. KİTAP


Kapak Düzenleme: Cemalnacitolga


Martin Mystere Renkli Seri - 003 - Nuh'un Gemisi

YENİ YIL ÖZEL PAKETİ 4. KİTAP


KAPAK DÜZENLEME : CEMALNACİTOLGA


Martin Mystere Renkli Seri - 002 - Ra'nın İntikamı

YENİ YIL ÖZEL PAKETİ 3. KİTAP


Kapak Düzenleme: Cemalnacitolga


Martin Mystere Renkli Seri - 001 - Geçmişin Sırları

YENİ YIL ÖZEL PAKETİ  2. KİTAP



28 Aralık 2016 Çarşamba

Ramiro 04 - Breton Gizemi

04 - Breton Gizemi


Ramiro, Wilfried ve eşini Compostelle'e götürme görevini yerine getirmeye çalışırken Wilfried'in aslında Antonin Le Goffic olduğunu ve eşi de bir yerli olduğunu öğrenir. Peki bütün bu gizem neyin nesiydi?
SenSei'ye teşekkürlerimizle;


21 Aralık 2016 Çarşamba

Mandrake S136 Bay Ttazz (Renkli)

Mandrake bu macerada bir sanat hırsızı ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu macera daha önce Tay Yayınları tarafından birçok karesi çıkarılmış olarak yayınlanmıştır. Bu sefer renkli, büyük boy, çeviri hataları düzeltilmiş ve eksiksiz yayınlanıyor.

Teşekkürlerimizle;

15 Aralık 2016 Perşembe

Driver For The Dead (Tamamlanmış Seri)

Driver For The Dead 
 1 of 3

Radical Publishing 
Hikaye: John Heffernan 
Çizimler: Leonardo Manco 
Çeviri: SenSei
 Balonlama: SenSei 
Redaksiyon: ESATTR 
Yıl: 2010 
Dosya Türü: cbr 
Tür:korku, aksiyon  

Connor ailesi'nin büyük bir sorunu var. Oğulları Billy hasta. Ama bu hastalık öyle normal bir hastalık değil. İçinde bir şeytan var. Connor'lar bunun tabi farkında değil. Son çare olarak doğaüstü olaylar ile ilgilenen, nam salmış Moses Freeman'ı çağrıyorlar. Freeman, Voodoo büyüsü ile karşı karşıya olduğunun farkında. Çocuğun içindeki şeytan ile boğuşurken trajik ve ölümcül bir kaza geçiren Moses, son nefesi ile Connor ailesinden Alabastar Graves'i çağırmalarını ister. Graves özel görevler üstlenen bir cenaze şoförüdür ve bu çağrıyı duyduğunda çok şaşırır.


Teşekkürlerimizle;



Driver For The Dead 
 2 of 3 
 Marissa ve Graves sonunda Connor ailesine varmayı başarırlar. Görevleri Moses Freeman'ın ölü bedenini tekrar Louisiana'ya götürmek. Ama Freeman'ın bir büyücü olduğu için, ve içinde hala bir takım güçler barındırdığı için Fallow cesetin peşindedir. Bunun dışında kendisini yenilemek için sürekli bir takım vücut parçaları bulması gerektiği Fallow'un, diğer yetenekli insanların peşine düşmüştür.



Driver For The Dead 
 3 of 3 
 Ünlü bir şifacı olan Moses Freeman bir şeytan çıkarma sırasında hayatını kaybeder. Moses büyü konusunda çok derin bağlantılıydı. Bu da düşmanların cesedin peşine düşmesine neden olur. Moses'in ateşli torunu ile cenaze şoförü Graves, cesedi Shreveport'dan New Orleans'a ulaştırmak zorundadır. Graves'in bilmediği şey ise, Fallow adında bir nekromanın Moses'in ölü bedeninin peşinde olduğu. Fallow, cesedin içerisinde biriken büyü kalıntılarını güç olarak kendi bedenine aktarmak istiyor.