21 Nisan 2016 Perşembe

Bonanza Renkli Sayı 019 Cehenneme 7 Mil Kala

Her şey Panderosa çiftliğine yakın kurulan demiryolu ile başladı. Sığırlar artık nehire yaklaşamayacaktı. Ama sözleşmede böyle bir madde yoktu. Tam tersine, herhangi bir engelleme veya bir zarar hissedilmiyecekti Cartwright'lar tarafından. Baba Cartwright bu işin peşini bırakmaya niyetli değildi ve Bay Bennet'in, demiryolları ile ilgili tüm yetkilere sahip olan kişi'nin yanına gitti. Bir özür sonra her şeyin düzeleceği sözünü veren Bay Bennet'in dışında başka sorunlar ile karşılaşacaklardı ama.

SenSei'ye teşekkürlerimizle.

http://www.mediafire.com/download/y1mqyjmm71c6u4r/Bonanza_-_019_-_Cehenneme_7_Mil_Kala.cbr

14 Nisan 2016 Perşembe

Bonanza Renkli Sayı 018 Kaplan Çetesi

Sacramento'dan Virginia City'ye giden posta arabası saldırıya uğrar. El Tigre'nin adamları bir doktor arar ve tüm yolcuları Red Pike bölgesinde terk edilmiş bir altın maden şehrine götürür. El Tigre bir suçludur. Ama Meksika halkı'nın özgürlüğü için savaşmış eski bir komutandır aynı zamanda. Yolcuların arasında bulunan Adam bu çelişkiyi fark eder ama aralarında Bay Barret çok şüpheli davranır.

SenSei'ye Teşekkürlerimizle.

12 Nisan 2016 Salı

Storm Sayı:0 - Komutan Grek

21. yüzyılda rutin bir uçuş sırasında bir astronotun binlerce yıl geleceğe fırlatılması ile ilgili bir hikayedir ve çoktan klasiklerin arasında yerini almıştır. Bu özel sayı, Storm'un başlangıcında geçen bir adamın öyküsüdür: Komutan Grek.


Sensei & BlackBishop'a teşekkürlerimizle iyi okumalar.


2 Nisan 2016 Cumartesi

SUNDANCE 1-4

Çözünürlük yükseltilerek yeniden boyutlandırılmıştır.

http://www.filmistik.com/

dan alınmıştır.
Teşekkürler Sensei.