25 Kasım 2015 Çarşamba

The man with no name (Tamamlanmış Seri)

The man with no name 01 of 11
İyi..kötü ve çirkin filminden esinlenmiş olan bu çarpıcı western, sürükleyici hikayesi ile son sayfasına kadar sizlere güzel dakikalar yaşatacak bir çizgi romanıdır. Eski bir asker olan karakterimiz bir kasaba halkına önce istemeyerek sonra gönüllü olarak yardım etmeye başlar. Aksiyon sahnelerinden hiç eksik kalmayan bu hikaye, bir zamanların efsanevi Clint Eastwood'ın "Italo Western" furyasını anımsatıyor.
http://www.mediafire.com/download/f9dovcczx6hezdh/The+Man+With+No+Name+01+of+11.cbr

the man with no name 02 of 11
San Antonio işgal altında. Kalenin içerisinde büyük bir hazinenin var olduğu sanılıyor. Rahipler kapıları kilitli tutuyor ve "Adı olmayan adam" bir söz verdiği için kendisini o rahiplere yardım etme mecburiyetinde hissediyor. "Hayalet" denilen keskin nişancı birer birer kaledeki insanları indiriyordu. "Adı olmayan adam" San Atonio'ya gider ve işgal eden asker çetesine katılmaya karar verir.
http://www.mediafire.com/download/z05brusqgwa0w4i/The+Man+With+No+Name+02+of+11.cbr

the man with no name 03 of 11
Asker çetesi "Adı Olmayan Adam"a biraz şüpheci yaklaşıyor. Fakat evraklarında bir sorun olmadığından sorun etmiyorlar. Akşam olduğunda askeri kampta bol miktarda gıda, ilaç ve silah olduğunu görür. Ufak bir numara ile kampı duman eder ve bir at arabası dolu erzak ile kale'nin içerisine girer. İçerdeki rahip "Adı olmayan adamı" hemen tanır ve teşekkür eder. Rahip hazinenin ne olduğunu anlatır ve gösterir. "Adı Olmayan Adam" hazineyi gördüğünde şok'a uğrar.
http://www.mediafire.com/download/ovda63dfdpxdxfh/The+Man+With+No+Name+03+of+11.cbr

the man with no name 04 of 11
Johnson çiftliğin yakınlarında bir birlik bulunuyor. Kahramanımız Rahibi yanına alıp oraya sızarak erzak çalmaya niyetinde. Rahip önce karşı gelsede ikna oluyor ve gidiyorlar. Bir plan kurup kampa sızıyorlar. Ama çok başarılı olamadan yakalanıyorlar.
http://www.mediafire.com/download/97m3jsndizhpn10/The+Man+With+No+Name+04+of+11.cbr

the man with no name 05 of 11
Kahramanımız bir takım işkencelere mağruz kalıyor. Ama sır vermiyor. Askerleri ikna ederek rahibi kurtarmaya çalışıyor. Peki kendisi kurtula bilecek mi? San Antonio halkına yardım için tekrar geri dönebilecek mi?
http://www.mediafire.com/download/ytehv9yqhby25a3/The+Man+With+No+Name+05+of+11.cbr

the man with no name 06 of 11
San Antonio yoğun saldırı altında. Ama rahip ile kahramanımız erzak ve silahlar ile savunmak için yetişiyor. Savaş artık açık alana taşınabiliyor. "Adı olmayan adam" vuruluyor! Bu kez peder onu kurtarabilecek mi yoksa ölüme terk mi edecek?
http://www.mediafire.com/download/wz9zh5883cvnff5/The+Man+With+No+Name+06+of+11.cbr

the man with non name 07 of 11
Tuco gününü gün ederken başı biraz derde girer. Kumar ve kadın borçları dışında çaldıkları altın'ın peşinde olanlar vardır. Özellikle Pinkerton'lar. Öldürülmeye çalışan Tuco son anda paçayı yırtıyor ve soluğu sarışının yanında alıyor. Ona Bay Holliday'in hala yaşadığını söyler.

http://www.mediafire.com/download/37v32b4hygexu98/The+Man+With+No+Name+07+of+11.cbr

the man with no name 08 of 11
"Sarışın" ve Tuco kaliforniya'ya, Bay Holliday'i bulmak için, ufak bir maden kasabasına varırlar. Kasabaya varır varmaz Hank Gitlow'u bulurlar. Gitlow bir zamanlar Holliday için muhasebesini tutardı. Hatta "sarışının" ilk çeteye katıldığı günlere kadar dayanan bir geçmişleri vardır. "Sarışın" bir takım flashback'ler yaşarken, Bay Holliday ile epey yakın olduğu anlaşılıyor.
http://www.mediafire.com/download/mfu65g4763hqa7h/The+Man+With+No+Name+08+of+11.cbr

the man with no name 09 of 11
"Sarışın" ve Tuco, Holliday'e yaklaştıkça eski anıları canlanır. Isimsiz kahramanımız bay holliday'den neden nefret ediyordu? Yasal olmayan yollar ile babasının topraklarını ele geçirdiği için. Topraklarında bir altın madeni olduğu için. "Sarışın" intikamından kesinlikle vazgeçmeyecekti.
http://www.mediafire.com/download/ue5nczdm4ntnjy0/The+Man+With+No+Name+09+of+11.cbr

the man with no name 10 of 11
Sarışın hala Tuco ile birlikte Holliday'in peşindedir. Nedeni basit: Intikam ve bol miktarda altın. Tuco sarışının yanında yer alır. Hatta Holliday'in yerini öğrenmek için neredeyse asılır. Peki Tuco sadece altınların peşinde mi, yoksa sarışın'ın gerçek dostu mu?
http://www.mediafire.com/download/pcsudf5tfe54p5m/The+Man+With+No+Name+10+of+11.cbr

the man with no name 11 of 11
Sarışın ve Tuco sonunda Sausalito'ya varırlar. Holliday onları bekler ve planlarını çoktan yapmıştır. Peki Sarışın bu kez intikamını alabilecek mi? Tuco altınlarına kavuşabilecek mi? Holliday'in planları nedir? Tüm bu sorular serüvenimizin son sayısında cevaplanıyor.
http://www.mediafire.com/download/ob878mf4xyctp4b/The+Man+With+No+Name+11+of+11.cbr

1 yorum: