21 Kasım 2015 Cumartesi

Brodie's Law (Tamamlanmış Seri)

Sensei'nin hazırlamış olduğu 6 sayılık bir seri kendisine teşekkürlerimizle. 

Brodie's Law 01 of 06


Jack Brodie aranıyor. Suçu yüksek teknoloji içeren bombaların planlarını çalmak. Aynı zamanda karısı Marla'yı uyuşturucu şebekesinden kurtarmaya çalışıyor. Oğlu Damien evde annesini bekliyor. Kısaca Jack Brodie'nin hayatı bir cehenneme dönüşmüş. Ama asıl cehennem henüz başlamamıştı.



Brodie's Law 02 of 06

Marla Brodie öldü. Jack'in oğlu Damien ortada yok, kaçırıldı. Artık cevaplar istiyordu. Ve bu cevapları alacaktı. Yeraltına girerek kendisine bir plan yapmaya çalışan Brodie'nin peşinde Dedektif Harry Wade olduğunu bilmiyordu. Wade eski ortağı idi.




Brodie's Law 03 of 06

Jack Brodie artık bir numaralı suçlu ve aranıyordu. Eşi'ni kaybettikten sonra tek amacı oğlu Damien'i bulmaktır. Bunun için ne tür bir işe bulaştığını öğrenmesi gerekiyordu. Brody, bilimadamı olan Tomokai Yoshida'yı kaçırır ve çaldığı diskin içerisinde formülü bulunan bileşimi üzerinde uygulamasını ister.




Brodie's Law 04 of 06

Jack Brodie tüm olumsuzlara rağmen Tomokai'yi kaçırmayı başarmış ve onunla birlikte disk'te ne olduğunu öğrenmiştir. Peki bu Brodie için ne anlama gelecektir? DNA'lar ile oynayıp farklı kişilere bürünüp onların hem fiziksel hem de ruhsal özelliklerini ele geçirmek. Disk'in içeriği bu. Peki Brodie'ye bu nasıl yansır?




Brodie's Law 05 of 06

Brodie, Tony T.'nin bedenine girip Dell Tillson'ı ziyaret ettikten sonra dünyası altüst olmuştur. Tillson'ın oğlunu öldürür ve büyük bir savaşa adımlarını atar. Dell ve Eugene artık karşı karşıya gelir. Eugene kendisini savunmaya çalışsa da Dell ona pek inanmaz. Suzie Miller ortaya çıkana kadar. Peki Suzie kimdi? Brodie bir hamle daha ileriye gider.



Brodie's Law 06 of 06

Jack Brodie kontrolünü tamamen kaybeder. Özellikle Suzie Miller'ın bedeninde neredeyse nalları dikiyordu. Sonunda Harry'nin bedenine girerek Eugene'ne yaklaşmayı planlayan Brodie, eski dostunu ikna etmekte zorlanır. Jack Brodie Son Oyununu oynamak üzereydi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder